Digitalna pristupačnost
...

ponedjeljak, 28. studenog 2022.

Poziv na javnu raspravu
...

Gradsko vijeće Grada Orašja, na sjednici održanoj 24.11.2022. godine utvrdilo je Nacrt Proračuna Grada Orašja za 2023. godinu i Nacrt Odluke o izvršavanju proračuna Grada Orašja za 2023. godinu i uputilo ih u javnu raspravu koja će trajati petnaest dana. Subjekti javne rasprave su svi svi građani pojedinci, udruženja građana i fondacije, predstavnici javnih poduzeća i javnih ustanova, poduzetnici, predstavnici mjesnih zajednica, nevladinih organizacija, gradske službe za upravu i ostala zainteresirana javnost.

Prijedlozi i sugestije na Nacrt Proračuna Grada Orašja za 2023. godinu i Nacrt odluko o izvršenju proračuna Grada Orašja za 2023.godinu, mogu se dostaviti u pisanoj formi Službi za financije, najkasnije do 10.12.2022. godine putem pošte ili osobno na adresu: Grad Orašje, Treća ulica broj 45, Orašje sa naznakom „Za Nacrt Proračuna“ ili na e-mail gradorasje@orasje.ba ili ruza.nedic@orasje.ba.

Prijedlozi i sugestije dati u toku javne rasprave poslužit će predlagaču za izradu Prijedloga Proračuna Grada Orašja za 2023. godinu i Odluke o izvršavanju proračuna Grada Orašja za 2023. godinu, koji će se uputiti Gradskom vijeću na usvajanje, najkasnije do kraja mjeseca prosinca, 2022. godine.

Detaljne podatke o Nacrtu Proračuna Grada Orašja 2023. godinu i Odluci o izvršavanju proračuna Grada Orašja za 2023. godinu, subjekti javne rasprave mogu dobiti u na web stranici Grada Orašje www.orasje.ba.

Poziv za javnu raspravu možete pogledati ovdje.

Nacrt Proračuna Grada Orašja možete pogledati ovdje.

Nacrt Odluke o izvršavanju proračuna Grada Orašja za 2023. godinu može pogledati ovdje.