Dan općine Orašje - Svečana sjednica Općinskog vijeća

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 24 Listopad 2013

Dan423.10. posebnim je slovima upisan u novijoj povijesti općine Orašje. Toga dana 1992 godine, tijekom Domovinskog rata, postrojbe 106. brigade HVO Orašje, u zoni odgovornosti IV bojne, oslobodile su okupirano selo Vidovice,

Opširnije...

Malonogometno prvenstvo, okrugli stol i predstava za djecu

Ispis
Objavljeno Srijeda, 23 Listopad 2013

Dan3

Učenici Osnovne škole fra Ilija Starčević iz Tolise pobijedili su učenike Osnovne škole Ruđera Boškovića iz Donje Mahale rezultatom 4:3 u finalu malonogometnog prvenstva osnovnih škola Županije Posavske.

Opširnije...

Veleposlanik RH u BiH potvrdio dolazak na Okrugli stol u Centru za poduzetništvo Orašje

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 21 Listopad 2013

VeleposlanikVeleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan del Vechio u pratnji s diplomatom zaduženog za gospodarstvo Stanka Cmerčnjaka potvrdio je dolazak na Okrugli stol koji će biti održan u sklopu obilježavanja Dana općine Orašje.

Opširnije...

Utrka sportskih pasa, malonogometni turnir i promocija knjiga

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 21 Listopad 2013

Dan2Tradicionalnom utrkom sportskih pasa na Omladinskoj naspi u Tolisi započele su aktivnosti drugog dana obilježavanja Dana općine Orašje. Utrka pasa na 500 metara organizirana je za više od 30 pasa koji su se natjecali

Opširnije...

Natjecanje u pravljenju fiša i čobanca i šahovski turnir

Ispis
Objavljeno Subota, 19 Listopad 2013

Dan12Prvi dan obilježavanja Dana općine Orašje 2013. godine započeo je natjecanjem 12 prijavljenih ekipa u pravljenju najboljeg čobanca i 9 ekipa u pravljenju fiša među kojima je bila i gostujuća ekipa iz Županje – Republika Hrvatska.

Opširnije...