Malonogometno prvenstvo, okrugli stol i predstava za djecu

Ispis
Objavljeno Srijeda, 23 Listopad 2013

Dan3

Dan3

Učenici Osnovne škole fra Ilija Starčević iz Tolise pobijedili su učenike Osnovne škole Ruđera Boškovića iz Donje Mahale rezultatom 4:3 u finalu malonogometnog prvenstva osnovnih škola Županije Posavske.

Treće mjesto pripalo je učenicima iz Osnovne škole Oštra Luka koji su rezultatom 3:1 svladali ekipu iz Osnovne škole Orašje. U malonogometnom prvenstvu koje je organizirano u sklopu obilježavanja Dana općine Orašje učešće je uzelo više od 120 učenika iz pet osnovnih škola s područja općine Orašje, osnovne škole iz Domaljevca i osnovne škole Odžak.  

 

Okrugli stol na temu ulaska Hrvatske u EU, a po pitanju mogućnosti i prepreka za gospodarstvo Općine Orašje okupio je gospodarstvenike s područja cijele Županije Posavske, a uz predavače mr.sc. Jozu Bejića tajnika Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta; mr.sc. Zrinskog Pelajića direktora Illyricum savjetovanja Samobor i Općinskog načelnika Đuru Topića Okruglom stolu nazočio je kao što je i obećao veleposlanik RH u BiH Ivan del Vechio.

 

Popodnevni sati bili su rezervirani za dječju kazališnu predstavu „Još si zelen“ Gradskog kazališta Zorin dom Karlovac. Kino dvorana u Orašju bila je ispunjena do zadnjeg mjesta.  

 

Dan32

Dan32
 

Dan33

Dan33
 

Dan34

Dan34
 

Dan35

Dan35