Učenici Osnovne škole Bok obranili naslov u malom nogometu

Ispis

Dan 4 Opcina 2019

Dan 4 Opcina 2019
U organizaciji Športskog saveza općine Orašje i pod pokroviteljstvom Općine Orašje i Nogometnog saveza Posavske županije na stadionu "Goal", a povodom Dana općine Orašje, održano je županijsko prvenstvo osnovnih škola

u malom nogometu. Na natjecanju su sudjelovali učenici svih sedam osnovnih škola s područja Županije Posavske. Po lijepom vremenu i u vrlo dobrim uvjetima za igru prikazane su vrlo dobre i učinkovite igre. Najviše uspjeha imali su učenici OŠ Stjepana Radića u Boku, koji su u finalnoj utakmici nakon mnogo bolje igre s uvjerljivih 5:2 pobijedili sastav OŠ Vladimira Nazora iz Odžaka, i tako obranili naslov najboljih od prošle godine. U borbi za treće mjesto učenici OŠ Orašje svladali su momčad OŠ Ruđera Boškovića iz Donje Mahale s rezultatom 2:1. Nagrade i priznanja najboljima uručili su Mladen Marković, pomoćnik načelnika općine Orašje i Iljo Dominković, predsjednik Nogometnog saveza Posavske županije.

Polaznici Dječjeg vrtića "Pčelica" Orašje, posjetili su Općinu Orašje i razgovarali s načelnikom kako bi im se, na njima shvatljiv način, približila uloga općinskog organa uprave. Načelnik je odgovarao na postavljenja pitanja, poslušao njihove pjesmice i počastio ih slatkišima.

Dan 4 Opcina 2019a

Dan 4 Opcina 2019a