Nacrt izmjena i dopuna Regulacijskih planova Gospodarska zona i Zona za poduzetništvo I u Orašju

Ispis
Objavljeno Srijeda, 11 Siječanj 2017

Jug2nacrt

Jug2nacrt
Služba prostornog uređenja i imovinsko-pravnih poslova Općine Orašje obavještava sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da će u prostorijama Općine Orašje-Šalter sali u vremenskom periodu od 13.01.2017.godine (petak)

do 14.02.2017.godine (utorak) biti izložen na javni uvid nacrt izmjena i dopuna Regulacijskih planova Gospodarska zona i Zona za poduzetništvo I u Orašju.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na nacrt Regulacijskih planova mogu se dostaviti putem pošte na adresu Općina Orašje, 3.ulica br.45, Orašje, putem elektronske pošte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili se mogu upisati u bilježnicu koja se nalazi u Šalter sali Općine Orašje, najkasnije do 14.02.2017.godine.

Sve detaljne informacije vezane za nacrt navedenih Regulacijskih planova zainteresirane osobe mogu dobiti u Službi prostornog uređenja i imovinsko pravnih poslova Općine Orašje, ured broj 12–kontakt osoba Faruk Zahirović.

Prezentacija i rasprava o nacrtu provedbenih planskih dokumenata održat će se dana 08.02.2017.godine (srijeda) sa početkom u 12,00 sati u prostorijama Omladinskog doma-Vijećnica u Orašju, 3.ulica bb.